El Puente de Padington Walk, London
Mientras tanto no viajeis a esa ciudad podeis verlo en el siguiente enlace:
http://www.devaneos.es/2007/03/29/rolling-bridge-en-paddington/
LLoc de trobada. Tothom és benvingut. Lugar donde se encuentra la gente. Aquí todos serán bienvenidos. Barcelona. Catalunya, Espanya
Publicat per Ramix 0 comentarios
Etiquetas: Actividades, Curiosidades, Sociedad, Tecnología
Publicat per Ramix 0 comentarios
Etiquetas: Actividades, Cultura, Ocio, Sociedad
La Capella original de Santa Margarida data del 1441, l'església actual fou construida durant la segona meitat del segle XVIII.
El Museu: obert dissabtes i festius matí de 10 a 12 h. i tarda de 4 a 8 h. Podeu demanar visites concertades.
El Puig de la Balma té concedida la Medalla de Turisme de Catalunya 2001 com a reconeixement del foment del turisme a Catalunya.
La Vila
Després de les epidèmies de pesta negra i les guerres de remença del segle xv, les famílies que es van mantenir al massís van ampliar, durant el XVI i el XVII, les seves propietats amb l'annexió de terres i construccions abandonades. Aquest és l'origen de grans masies com l'Obac, la Mata o la Vila (s. XIX), que han gaudit de temps de bonança i han suportat èpoques adverses, i que es van mantenir actives gairebé fins a l'actualitat, quan les noves estructures socials han abocat aquests masos a l'abandonament o a usos innovadors.
Ara, la casa senyorial de La Vila, situada a uns centenars de metres de la Balma està condicionada per ser llogada i forma part de l'oferta d'allotjament que ofereix el Puig de la Balma.
Publicat per Ramix 0 comentarios
Etiquetas: Cultura, Natur-Rutas, Ocio
Publicat per Ramix 0 comentarios
Etiquetas: Actividades, Cultura, Ocio, Sociedad
ESCALIVADA QUATRE BARRES
Amb aquest plat, com podeu veure, gaudirem de productes naturals i de la cuina catalana i quedarem amb els nostres convidats esplèndidament be.
Per fer aquesta escalivada, necessitem:
3 Pebrots vermells
3 Albergínies
2 ó 3 Alls
1 ó 2 Cebes
Oli verge d'Oliva
Sal
Primer escalfem el forn a 200 graus de temperatura posem els pebrots, les albergínies i la ceba dins del forn.Pelem i netegem les albergínies, els pebrots i la ceba i començem a emplatar.
Una vegada emplatem formant les quatre barres tallen els alls a trossos petits i els afegim pel damunt, oliem , salem i ja esta llesta per a servir i delectar els nostres convidats.
Publicat per Ramix 1 comentarios
Publicat per Ramix 1 comentarios
Etiquetas: Cultura, Curiosidades, Historia, Ocio
Publicat per Ramix 0 comentarios
Etiquetas: Curiosidades, Fotografía, Opinion, Sociedad
Publicat per Ramix 0 comentarios
Etiquetas: Actividades, Curiosidades
Publicat per Ramix 0 comentarios
Etiquetas: Curiosidades, Opinion, Sociedad
Publicat per Ramix 0 comentarios
Etiquetas: Curiosidades, Fotografía, Sociedad
Publicat per Ramix 0 comentarios
Etiquetas: Cultura
Publicat per Ramix 0 comentarios
Publicat per Ramix 0 comentarios
Etiquetas: Arqueo-Natura, Cultura, Curiosidades
Publicat per Ramix 0 comentarios
Publicat per Ramix 0 comentarios
Etiquetas: Cultura, Literatura
Publicat per Ramix 0 comentarios
Etiquetas: Cultura, Curiosidades
Publicat per Ramix 0 comentarios
Etiquetas: Cultura
Publicat per Ramix 0 comentarios
Etiquetas: Cultura, Curiosidades, Sociedad
Publicat per Ramix 0 comentarios
Publicat per Ramix 1 comentarios
Etiquetas: Opinion
Publicat per Ramix 0 comentarios
Etiquetas: Actividades, Grup Fenix, Natur-Rutas, Sortides
Publicat per Ramix 0 comentarios
Etiquetas: Espele
Publicat per Ramix 0 comentarios
Publicat per Ramix 0 comentarios
Etiquetas: Sociedad