dimarts, 13 de març del 2007

Martes i tretze

Avui dimarts i tretze hem anat a cercar l’origen de la mala astrugància. He pensat que trobaria una bona mostra d’ella a la premsa i aquesta incursió, molt succintament, us la detallo tot seguit.
Cada ciutadà de l’estat español, (ho he escrit així deliberadament) te amb els bancs un endeutament mitjà de 31.000 €. No em preguntis perquè, però la majoria és per la hipoteca. Podem estar tranquils, els bancs son españols. Si fossin forans, fixo, fixo, que ens intentarien entabanar.
Al talibà eclesiàstic d’Osca i Jaca l’ha delatat la seva incontinència verbal. Més terrenal i de dretes no es pot ser. O pot ser sí?, i a sobre ens queden unes quantes d’aquestes per viure i sentir.
El cap de la camarilla de les Açores te un carbassot per cervell. Si home si, segons evidencia aquesta prova que t’amida el cap, i no és una part de la circumferència. Ve a ser una cosa així com de la construcció, com si fos un raser o nivell. Doncs bé aquest dirigent mundial transfereix un coeficient de 91. Veiem, el mateix que donem un de nosaltres. Als altres dos acòlits els hi ha mesurat algú la crisma?.
My side, el llibre de memòries de David Beckham, és un dels que més gent es deixa inacabat. Si ja ho diuen les estadístiques oficials, “ es que no me se lee”.
M’acabo d’assabentar, De Juana Chaos, Iñaki havia sigut dels recalcitrants de FN. Ara m’explico molts dels improperis dels seus "ex "dirigits al traïdor. Fins avui dia només es feia propaganda del transfuguisme en l’altre direcció.
L’Anunciació de Leonardo da Vinci està a punt d’iniciar un llarg viatge fins a la capital del Japó. El quadre que havia estat pintat per un jove da vinci entre el 1465 i el 1473, era pràcticament desconegut mentre va ser al convent de San Bartolomé de Monteoliveto, fins l’any 1867, quan fou dipositat als Uffizi de Florència, d’on va ser despenjat ahir per fer el viatge. La pintura romandrà fora durant un període de més de dos mesos, i jo hauré de canviar un bitllet d’avió que diu val per anar a Florència per un que digui et falten 2000 € per arribar a Tokio.
La pràctica sexual habitual, ara mateix no us sabria dir quina és la millor freqüència, redueix, ho diuen els científics, la mortalitat dels homes fins a un 50%. Ja no cal dir més coses, que cadascú a casa seva ho negociï com pugui. Si la teva dona et pregunta no diguis que ho has trobat a internet, digueu-li més be que ho heu llegit en un article de la British Medical Journal.
Desat aquí per Ramic.