diumenge, 11 de març del 2007

CONGOST DE MONT-REBEI - MÉS INFORMACIÓ







Per tots aquells que no tinguin massa clar per on para aquesta meravella natural, us faig arribar un retall de plànol per tal de desfer qualsevol dubte.
Arribats a l´altura de Balaguer, agafarem la C-13 que de seguir-la tota, faríem cap a Tremp, si més no, ultrapassat Camarasa, cal anar una mica amb compte, ja que els ròtols indicadors de població, surten de cop, i poden passar inadvertits pels conductors que no estan pel que fan.
El desviament que ens interessa ( ma dreta ) està indicat amb senyalització casolana i diu més o menys... RESTAURANT, Es tracta d´un accés en mal estat, i que es veu bastant costerut, però no us esglaieu que no fareu gaire quilometrada, en 38 segons, sereu a peu de pàrking, i si aneu compungits, degut a les necessitats pròpies de portar força estona tancats dins lo cotxe, aviat tornareu a somriure. Paraula de Quim.
Recordeu, a les 8´30, i sense excuses, que l´esmorzar no espera a ningú. (Podeu ampliar la imatge si es que no veieu prou be )-( Si us perdeu per la zona, no ploreu, pregunteu per el rest. Cal Quel, val? ).
Si teniu més preguntes.. Espavileu-vos que ja sou prou ganàpies. Quim