dissabte, 17 de febrer de 2007

BRIEFING 2005-6

BRIEFING 2005- 6
Peripecias d´una idea part 2

Primera trobada d´exsireros el dia 31 de juliol del 2005, al “Descubriment”, gracies “Gracies” !

--------------o---------------o---------------o------------------o--------------o-------------


Primera sortìda producte de la primera trobada. Dies 17 i 18 de setembre del 2005. Sopar de germanor a can Crisquim, i visita a la cova de la Font Major, de l´Espluga de Francolí.
A la foto sup. En Lluís Baques fent tot el ritual de l´all i oli. Ajudantes no li van mancar.
Presents: Ramiro, Contxi, Ramon Aguadé, Lluis Baques, Leo, Pedrete, Josep Capdevila, Aimil, José, Cristina, Montse, Albert L. Laura, Quim, Cristina.
--------------o---------------o---------------o------------------o--------------o-------------
Sortida al barranc de Lezina o Basender, i Via ferrata de L´asperó de la Verge. Serra de Guara, Osca. Dies 5 i 6 de novembre del 2005
Vam anar-hi: José, Cristina, Rafel, Mercé, Ramón Aguadé, Cristina, Quim.
--------------o---------------o---------------o----------------o--------------o----------------


Sortida a la Cova de la Taberna, Ermita de St. Salvador, Margalef del Montsant. Calçotada a can Crisquim, visita al castell de la Floresta, al Pou de gel, i al Museu de la Pedra. Dies 25 i 26 de març del 2006
Vam ser-hi: Josep Capdevila, Aimil, J.Mª Latorre, Justa, Estella, Albert l. Montse, Ramón Aguadé, Mercé, Ramiro, Contxi, Rafel, Quima, Isa, Jomanu, Tomo, Nuri, Quim, Cristina.
--------------o---------------o---------------o------------------o--------------o-------------

Sortida al barrac del riu Vero. Visita a l´enzina mil-lenaría. Serra de Guara, Osca. Dies 1 i 2 de juliol del 2006.
Assistents: Quim, Cristina, Cristina, José, J.Mª Bosch, Rubert, Rafel.
--------------o---------------o---------------o------------------o--------------o-------------IIª Trobada Exsireros, Al Puig de la Balma. Visita a la cova de Mura. Dies 30 de setembre i 1 d´octubre 2006.
Erem: Ramiro, Contxi, Enric, Maribel, Xus,José, Cristina,Cristina Júnior, Carmen, Josep, Marcel, Rafel, Albert, Montse, Leo, J.Mª. Bosch, Cristina,Quim.
Més o menys fa un any de la trobada al “Descubriment”, la cosa com podeu veure, no ha anat gens malament. La veritat es que ens ho hem passat francament bé, i voldríem que els projectes per l´any en curs, siguin encara més engrescadors per tots. Es molt sÁ deixar anar una “caneta a l´aire” de tant en tant. Participa-hi, no t´ho perdis per res del mon !!.
Quim