diumenge, 16 de març del 2008

BENVOLGUTS CAMARADES………………….

Ja s’albira la primavera que, com be sabeu, “la sang altera”. Cal sortir-ne de la llarga hibernació per tal d´iniciar, si us ve de gust, un nou cicle d´activitats encaminades primordialment a eixamplar els nostres horitzons de coneixements, a mantenir-nos ŕgils, i sobre tot al savi exercici de cultivar les relacions personals. Que hi trobareu més complert ??

Al voltant de la taula es fa bona tertulia. Mare meva!!, encara tinc al cap “Casa Gervasio” !!!


Rest. De la Font Llonga.




Respirar la natura en estat salvatge. Els barrancs ens aporten emanacions tel·lúriques en el seu format més pur. Podeu imaginar-vos quina olor desprén aquest paisatge ? Quines sensacions us fa sentir?...







Barranc de l´Infern














La historia ens fa sabedors dels nostres orígens, i per tant, de ser com som , i per que som , entre d´altres coses es clar !



Siurana







Una bona ferrada, allibera tensions, adrenalina i fa adreçar la vista al cel...
Però cal anar ben equipats....




AY Deu meu!! Quina imatge he penjat!! En que estaria pensant!!! Bueno tu deixem-ho córrer, deixem-ho córrer ....
(Bromes a part, la foto pertany, al “ferradromo indoor” de l’escola de ferrades de Shoöedrînger, on podem observar una alumna avantatjada, lluint un impecable estil, al punt d´iniciar una complicada via)

BE COMPANYS, TOT AIXÓ VOL DIR QUE ESTEU CONVOCATS A LA PROPERA SORTIDA QUE TE PER OBJECTIU, FER UNA FERRATA DE BASTANT RECENT CREACIÓ, MOLT FACIL I CURTETA, PERÒ MOLT INTENSA. VISITAR UNS POBLES SINGULARS QUE NO DEIXARAN INDIFERENT A NINGÚ, I FINALMENT, UNA CARTOIXA QUE RESUA ESPERI-TUALITAT PELS QUATRE CANTONS.

TAMBÉ HI HAURÀ UNA BONA CALÇOTADA I.....

ESTIGUEU PENDENTS DEL VOSTRE CORREU, JA QUE EN BREU REBREU TOTA LA INFORMACIÓ QUE CAL.

No marxeu que ara vinc!!

Quim